Új, 4G-s vadkamerák a Minox-tól!

A MINOX GSM funkcióval és villámgyors 4G adatátvitellel is rendelkező DTC 1100 készüléke a korábban jól bevált DTC1000 modell továbbfejlesztett változata. A rögzített fénykép villámgyorsan gyorsan kerül továbbításra a megadott számra vagy e‑mail címre.

3020098.jpg

Az új MINOX DTC 1100 kamera 8 megapixeles felbontásával kiváló, tűéles, kontrasztban gazdag képeket készít, természetes színekkel. Videó módban akár 30 másodperces HD videó (1280 x 720) és hangfelvétel is készíthető. A 18 méter hatótávú infravaku megbízható képet ad még kedvezőtlen vagy gyenge fényviszonyoknál is. A vaku előtti fekete fényszűrő révén a kibocsájtott fényt emberek, állatok nem érzékelik. Mivel az új készülék innovatív GSM funkciója a felvételeket azonnal továbbítja MMS, vagy e-mail üzenetként, a kamera ideális vadászterületek megfigyeléséhez, de egyes vagyon- és személyvédelmi feladatokhoz is.

minox_dtc_1100_camo_web.jpg

A képrögzítés rendkívül rövid, 1 másodperc alatti reakcióidejének köszönhetően az új DTC 1100 nagyon megbízható készülék. Minden adat mentésre kerül az akár 32 gigabájtos memória kártyára és közvetlenül megtekinthető a beépített 2” kijelzőn. A fejlett és megbízható technológiával készített MINOX DTC 1100 kamerát erős, vízálló műanyag ház védi a víztől, portól, hidegtől és melegtől egyaránt. A ház két színben, a szokásos "minox barna" és terepszínben elérhető. Bevezető ára 129 999 Ft, mely összegért már mindkét szín elérhető a www.vadasztavcso.hu, Vadász Távcső Boltban!

4G technology
Invisible IR-flash with a range of 18 m
8 megapixel resolution
instantly sends images to your cell phone or per e-mail
HD video resolution (1280 x 720)
Fast shutter release (<1 sec)
Up to 5 consecutive images and 30 second videos
Built-in microphone for audio in video mode
Multi-lingual menu navigation
SDHC memory card up to 32 GB
Convenient 2“ colour display
Battery life up to 6 months
Robust and weatherproof plastic housing
USB port
6 Volt port
Padlock ready
Comes with mounting strap, SD memory card and USB cable

VTB