Új Leicák!

Számos új távcsővel örvendeztet meg minket a Leica idén. Érkezik a jópofa, színes Ultravid széria, újra kaphatóak zöld, azaz vadásziasabb Ultravid keresők és megjelent a Leica Geovid 8x56 HD-R, ami a klasszikus Geovid ballisztikai kompjúterrel. Hiába, no! A Leica van, volt, lesz és persze mindig is a csúcson! :)

A 8x20 BR széria tagjai több, fiatalos, vidám színben is elérhetőek. A kompakt Leica Ultravid-ek a legkisebb helyen is elférnek, mindig velünk lehetnek. Elég egy kis zseb a tároláshoz, és egy kiváló nappali távcső kísér bennünket bárhová szinte észrevehetetlenül. A műszaki szinvonal terén semmi sem szenved hiányt, hisz ez egy igazi Leica. Fedezze fel az észrevétlen társat, ami a Leica optikai tudását adja néhány dekába zárva. Az aszférikus lencsék tökéletessége, torzításmentessége egyedülálló, a kép hihetetlenül éles. A nagy rugalmasságú könnyített fém váz és a gumírozás biztonságot és hosszú élettartamot garantál. Párásodásról szó sem lehet, ezt a védőgáz garantálja.

cc91233de0f7282cd8d537b1f78fac4a.jpg

Az új, zöld széria továbbra is Univerzális eszköz. A rendkívül szofisztikált optikai hangolása és páratlan optikai teljesítménye lehetővé teszi, hogy nem csak nappal, hanem akár éjszaka is hű társunk legyen. Az optikai minőség ezen szintjén a 42 mm-es frontlencse híd a nappali és a szürkületi használhatóság terén, a 8x-os nagyítás különös erénye pedig a széles látómező. Kompakt mérete, könnyített váza révén szinte észerevehetetlen.  Jellemzője a kiváló színhűség, a tűéles, kontrasztos kép. Érintése kellemes, szinte együtt él használójával.  A Leica az első gyártó volt, mely a távcső vázát magnézium-titán ötvözettel oldotta meg.  A Leica az Utravid HD sorozat fluoridos lencsetagokkal készült. Nincs feljebb, pont.

img21419.jpg

Kisebbfajta meglepetés volt a HD-B széria után a HD-R, bár utólag logikusnak tűink. A gyakorlatilag tökéletes, 8x56-os, HD üveges, távmérős keresőtávcső megkapta az 1600-as távmérő ballisztikai rendszerét. Így jelenleg az abszolút legjobb távmérős keresőtávcső a piacon ballisztikával!

Fenti eszközök mindegyike hamarosan megvásárolható a www.vadasztavcso.com, Vadász Távcső Boltban.

VTB