Van új a Nap alatt. Long Perng spektívek

Bár ez ügyben inkább csak nekünk, Kárpát-medencei halandóknak. A magyarul kissé nehezen kimondható nevű, Long Perng Industrial Co., Ltd. céget ugyanis még 1974-ben alapították. Számos termékükkel találkozhattunk már, csak más, patinás "Európai" gyártók neve alatt. Ennyit pedig a globalizált világról. Mi az állítható betekintési szögű spektívjeikért szeretjük őket!

Long-Perng-Logo.jpg

A cég csillagászati távcsövek, spektívek, távolságmérők, éjjellátó távcsövek, digitális távcsövek és különféle optoelektronikai termékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Ami számunkra érdekes, hogy ezt igen komoly minőségben teszi, saját márkanév alatt pedig teljesen barátságos árakon (hiszen saját termék).

Long Perng Building.jpg

A Long Perng a világszerte híres európai és amerikai márkák részére történő technológiai és fejlesztési szolgáltatásokkal alapozta meg a hírnevét. Mára a világ egyik legjobban specializálódott és elismert csillagászati távcső- és spektív gyártójává vált, az egész világra kiterjedő, sikeresen kialakított és folyamatosan fejlődő vevőkörrel rendelkezik. Az általuk fejlesztett termékek számos, több országot érintő szabadalom szerint készülnek.

Kutatás és fejlesztés

A Long Perng innovatív és kreatív jártassággal rendelkezik az optika és a mechanika  területén. A kutatásban és fejlesztésben élen járnak, a hamisítás, utánzás ismeretlen a számukra. Valamennyi termék saját fejlesztés és saját gyártás eredménye. Kutatási és fejlesztési eljárásainkat sok híres márka elismeri, együttműködnek velük, hogy termékeik professzionális módon és színvonalon készüljenek.

13240018064tp001.jpg

Tervezés és kivitelezés

A Long Perng optikai rendszerek tervezése egyenrangú az elismert német és japán gyártókéval. Ezen kívül büszkék arra, hogy minden Long Perng alkatrész és késztermék a saját, nagy pontosságú géppekkel felszerelt gyárban készül.

1325314699t59ck1.jpg

Minőség

A csúcsminőség és a nagy felbontás érdekében nagyfokú akromatikus (ED) lencséket alkalmaznak a legtöbb Long Perng távcsőhöz. A lencsék alapanyaga elsőosztályú japán üveg. A Long Perng high-tech optikai ellenőrző berendezésekkel felügyeli a mindenkor megkívánt optikai és mechanikai minőséget. Ezek közé tartozik egyebek mellett a szférikus, aszférikus interferométer, digitális középpontozó mikroszkóp, önműködő kollimátor, dőlésmérő, valamint a két- és háromdimenziós mérőberendezések.

1328851045mzw9z1.jpgInnováció

A Long Perng termékek mechanikai kialakítása gyakran teljesen szakít a hagyományokkal. A készülékek használata legalább annyira felhasználóbarát, mint kényelmes, így sokkal jobb és megbízhatóbb megfigyelést tesz lehetővé. A márkát már ismerő vevők tudják, hogy teljes mértékben megbízhatnak a Long Perng minőségben és teljesítményben. Reméljük, hogy ez a vevőkör mifelénk is egyre bővülni fog. Aki pedig már nálunk is találkozott, például Long Perng spektívekkel, az már tudja, hogy tényleg nagyon jó kézbe venni őket. Kifogástalan a minőségük és az optikai teljesítményünk is magasra teszi a mércét!

VTB