KAHLES Helia 2017

Ha nem is volt sétagalopp -2 hónapot ült rajta a tisztelt hatóság...-, de végre elérhetőek normálisan a Kahles céltávcsövek újra a hazai vadásztársak számára. Nyilván minket elsősorban a Helia család tagjai érdekelnek, bár a Kahles összes terméke elmondhatja magáról, hogy minimum figyelemre méltó.

kahles_helia_news_500x400px.pngAmit mi kifejezetten szeretünk a Kahles termékeiben, hogy sallang mentesek. Tényleg semmi felesleges vagy értelmetlen, marketing szagú bizgentyű vagy szolgáltatás. Egyszerűen csak jók. Mégpedig elképesztően jók! Szoktuk hallani ezt a hülyeséget, hogy a Swarovski mögött a második vonal, de nem. Még csak bele sem szól a Swarovski a fejlesztésekbe, a Kahles a saját útját járja. Kb. azóta, amikor még csak ők gyártottak sorozatban céltávcsöveket, mert hogy ők a céltávcső gyártás úttörői. Aki nem tudta, annak jó reggelt!

kahles-riflescopes-kahles_logo-980x651.jpg

Igazából, aki "csak" vadászni akar, tehát semmi primadonnáskodás, nem kellenek soha nem használt nagyítások, sem speciális szálkeresztek, de kifogásmentes minőséget keres, az a Kahles-szel megérkezett. Arról is szót ejtve, hogy amennyire az elmúlt években elszállt a prémium szegmens árban, ahhoz képest szinte vicces áron vásárolhatunk elsőrangú, megbízható és hű társat vadászatainkhoz. A három, legnépszerűbb modell gyakorlatilag az összes, hazai feladat megoldására alkalmas, talán csak az őz tarvad téli, válogató vadászatára választanánk egy kicsit nagyobb nagyítással rendelkező céltávcsövet magunknak. Ez egyébként szintén lehet Kahles, hiszen a Kahles K624i nagyítása már mindenre megfelelő az Alföldön is.

VTB