Dipol DN34 és DN37 összehasonlítás

Mivel megjelent a Dipol DN37-es típusszámot viselő előtétje is, teszünk egy gyors összehasonlítást az alapmodell, igásló, legmegbízhatóbb és hű társ Dipol DN34-gyel. Tisztázzuk, melyik mire is való?

dn34-vs-dn37.jpg

Nagy divat manapság a downsizing, még a csapból is ez folyik és nem csak az autóiparban. Minden kisebb, könnyebb lesz és... kicsivel kevesebbet is tud, mondván, hogy elég az is. Na ja, csak nem a vadászembernek! :) Vagy legalább is nem mindig. Mindenesetre megvan mindkét típusnak a helye a piacon, nem véletlenül csinálták meg. Legyünk őszinték ugyanis, akár mennyire bevált a Dipol DN34, azért kecsesebb, pl. gavallérpuskákon elég ormótlanul hat és megint csak, ha valaki kizárólag szórón vagy erdőben vadászik, nem is feltétlenül használja ki a DN34 képességeit. Bár néha azért jól jöhet, ezt is tartsuk szem előtt. Csak mi tudjuk ugyanis, hogy hol, hogyan, milyen terepen, milyen körülmények között vadászunk. Nézzük azonban ezt számokban is:
dn34-dn37-tablazat.pngTehát ha jól átgondoltuk és egészen biztos, hogy elég a Dipol DN37, akkor nyugodtan vásároljuk meg, hiszen kisebb, könnyebb. Ha viszont bármikor is szükség lehet a DN34 kiterjedtebb képességeire, mindenképpen a DN34-et válasszuk, hiszen ugyan annyiba kerül a két eszköz.

Egy kiegészítés a bejegyzéshez. Egy ideje van már DN37 és teszteltük A-B, a DN34-gyel. Jó lett a kis vas és akinek nem kell a DN34 picit nagyobb nagyíthatósága, a kisebbet fogja megvenni, abban biztosak vagyunk. Egy jó vető persze neki is erősen javasolt. 850-es Dipol vagy még inkább Laserluchs a megoldás.
2017. Május 8.

VTB