4 Stable Sticks lőbotok

Az őzbak vadászat közeledtével mindig előtérbe kerülnek a lőbotok. Már jó ideje lehet elérhetőek a 4 Stable Sticks lőbotjai, amik szerintünk a legötletesebbek között vannak a számtalan kapható megoldás közül. A 4 Stable Sticks lőbotokat a Merkel és a Leica hivatalosan is ajánlja.

4ss-all.jpg

A Franciaországban készülő 4 Stable Sticks lőbotok abszolút a prémium minőséget testesítik meg. Az általános célú, univerzális lőbotok mellett, nagyon könnyű hajtás lőbot és hegyi vadász lőbot is szerepel a kínálatukban. Az univerzális lőbotjuknak létezik egy könnyített, mindössze 57 dkg-os verziója. Nyilván a hegyi vadászatokra szánt lőbot sem lehet nagy tömegű, egészen pontosan 55 dkg-ot nyom. Persze a legkönnyebb a hajtás lőbot, a maga 36 dkg-jával. Talán elbírjuk valahogy.

ajanlasok-logo.jpgA Merkel és a Leica hivatalosan is a 4 Stable Sticks lőbotokat ajánlja, de egyébként is számos ajánlással rendelkezik a gyártó. Namíbiai vadászatoknál talán már ez a legelterjedtebb lőbot márka a stabilitása, prémium minősége és kényelmes beállíthatósága miatt.

Használata, ahogy a fenti videón is látható egyszerű és nagyszerű! :) Mivel a hazai terep is rendkívül változatos, nálunk is gyakran jön jól egy ilyen képességű segédeszköz -kedvencünk a hegyi vadászatokra felkészített-, ráadásul a 4 Stable Sticks a puskát is megtartja, miközben keresőtávcsövünket használjuk.

bush-stick-5.jpg

4 Stable Stick lőbotok típusai:

  • 4 Stable Stick Bush Swing cserkelő lőbot
  • 4 Stable Stick Bush Swing Light cserkelő lőbot, 
  • 4 Stable Stick Montéria Stick hajtás lőbot
  • 4 Stable Stick Mountain Stick Swing lőbot

A 4 Stable Stick lőbotok már 33 900 Ft-tól elérhetőek és nem mellesleg a spektívünket is kiválóan megtartja, hiszen már erősen itt az ideje figyelgetni a legényeket, tervezni a vendég vagy akár saját vadászatokat.

VTB