Ütős masina vadászoknak! Leica X-U (typ 113) fényképezőgép

Bármely vadászaton, bárhol a világon, bármilyen körülmények között! A vízálló, porálló és ütésálló Leica X-U etalon lehet a világjáró vadászok kelléktárában. Sajnos, kevesek engedhetik meg maguknak, de őket nagyon fogjuk irigyelni! :-)

shockproof_960x640_teaser-480x320.png

A vízálló Leica X-U fényképezőgéppel a Leica Camera AG egy kifejezetten outdoor használatra tervezett és kivitelezett fényképezőgéppel bővítette kínálatát. A kivételesen fényerős objektívnek és a beépített vakunak köszönhetően az új géppel lélegzetelállító pillanatokat örökíthetünk meg tökéletes részletgazdagsággal és páratlan képminőségben nem csak szárazföldön, hanem víz alatt is – egészen 15 méter mélységig! Nagy üzembiztonsága minden szabadtéri felvételeket kedvelő, kalandvágyó és lelkes fotós kiváló társává teszi a különleges bevonattal ellátott Leica X-U kamerát.

robustes-gehaeuse_960x640_teaser-480x320.png

Mindegy, hogy hol készülnek a legjobb képek: hófedte sziklán, vagy éppen egy szafari párás hősége közepette. A csúszásmentes, TPE bevonatos váznak köszönhetően a gépet mindig biztosan tarthatjuk kezünkben, a mozgalmas életstílus pillanatait tűélesen örökíthetjük meg. A Leica X-U minimalizmusra törekvő és intuitív kezelési koncepciója előremutató! Az alkalmi vadász-fotósoknak kalandjainak megörökítéséhez nem csak fotó, de full-HD minőségű videó felvétel is rendelkezésére áll.

wasserdicht_960x640_teaser-480x320.png

A Leica X-U optimális képminőségét a Leica X fényképezőgép-család legkorszerűbb technológiája biztosítja. A professzionális, APS-C formátumú, 16,5 (16,2 effektív) megapixeles CMOS képérzékelő és a Leica Summilux 23 mm f/1.7 ASPH. prémium kategóriás (a teljes formátumhoz viszonyított 35 milliméteres) objektív kombinációja természetes színvisszaadást és a legnagyobb felbontóképességet nyújtja még a legközelebbi, 20 centiméteres távolságnál is. Az objektív igen nagy, f/1,7 fényerővel rendelkezik! Az objektív tükröződés és elmosódás elleni megbízható védelmének köszönhetően a Leica X-U a legjobb választás éjjel vagy nappal, bármely helyzetben.

sensor_960x640_teaser-480x320.png

A “Made in Germany” Leica X-U stílusos, minimalista formája és kialakítása nemcsak szemet vonzó, hanem az igazán számító dolgokra való összpontosítást is szolgálja. Használata egyszerű, precizitása a legjobb. A gép formáját az Audi Design tervezte. A gép felső része prémium minőségű alumíniumból készül, kiváló tartást biztosító TPE bevonattal. A váz már tapintásakor is a tartósság benyomását kelti, csúszásmentes, továbbá edzett kijelzővédő lapot kapott. Az akkumulátor rekesz és a memória kártya nyílás megbízható, kettős szigetelése mind azt segíti, hogy a fotósok teljes figyelmüket témájukra fordíthassák, a gép iránti aggodalmak nélkül.

bedienung_960x640_teaser-480x320.png

A Leica X-U kezelését és vezérlését a leglényegesebb dolgokra fókuszálták: Leica vezérlő tárcsa fényrekesszel és zársebességgel. Víz alatti felvételekhez való gomb, praktikus, automatikus funkciók és a nagy felbontású, 3” kijelző. Másodpercek alatt elvégezhető minden, a döntő pillanatokhoz szükséges pontos beállítás!

bewegtbild_960x640_teaser-480x320.png

A Leica X-U full-HD videó funkciójával könnyen készíthetünk mozgóképeket mozi minőségben. Utazásaink, kalandjaink változatos pillanatait örökre megőrizhetjük. Választhatunk, hogy a kamera a 30 teljes kép/másodperc sebességű, MP4 videó formátumú felvételeket 1920 x 1080 vagy 1280 x 720 pixeles felbontásban készítse el. Mindegy, hogy a felvételeket profi mozi célra készítjük, vagy otthon barátainknak mutatjuk meg, a Leica X-U mindig kiváló képminőséget nyújt, amely remekül visszaadja a pillanatok hangulatát.

A LEICA X-U (TYP 113) outdoor fényképezőgép már megvásárolható 929 000 Ft-ért a Vadász Távcső Boltban!

VTB