Pulsar APEX hőkamera céltávcső videós ismertető

A valósággal még csak köszönő viszonyban sem lévő, de leginkább képmutatónak nevezhető magyar szabályozás ellenére az Úr 2015. évében gyakorlatilag hegyekben állnak a valamilyen éjjellátó kereső és/vagy célzó eszközök a vadászok hátizsákjaiban, távcsövein, puskáin.

Mára már nem is az a kérdés, hogy van-e valakinek valamije, hanem hogy a régebbi modelleket mire cserélje? A slágertermék pár éve már egyértelműen a digitális keresők és a hőkamerák. 1-2 éve pedig a digitális éjjellátó céltávcsövek vagy előtétek törtek előre  (Pulsar N-széria, DFA/DN-széria), azon belül is a digitális és hőkamerás célzóeszközök kerültek a kívánságlisták élére. Így egyre több a népszerűsítő anyag is. Példának okáért az alábbi, gyári videóban kiváló és gyors áttekintést kapunk a Pulsar APEX hőkamera céltávcsövekről:

 

Nem kell tehát félni tőle, nem ördögtől való! Egyszerűen kezelhető, beállítható, még ebben a más nyelveket beszélni nem nagyon szerető országban is. Azt pedig ne feledjük, hogy mindig a vadász etikus vagy etikátlan, soha nem az eszköz! Használd jól, használd jóra! Kalappal!

VTB