Szupervékony vadkamera a MINOX-tól

Új, szupervékony vadkamerát adott ki a MINOX, DTC 400 jelzéssel. A jelenleg magasan a legvékonyabb vadkamera a piacon mindössze 2,7cm vastag. További érdekesség a lekerekített ház, amely tökéletesen illeszkedik fatörzsre. Új, rejtő mintázata szinte láthatatlanná teszi még nappal is.

2.png

A kamerát a legújabb, MINOCTAR objektívekkel szerelik, ennek köszönhetően torzításmentes, éles, kontrasztos képet kapunk. A minőségi objektív már alapkövetelmény kellene, hogy legyen minden nagy felbontású vadkameránál, hogy természetes színvisszaadású, részlet gazdag felvételek legyenek készíthetőek. A DTC400 SLIM képes kiváló, HD minőségű, 10-60 másodperces videó felvételek rögzítésére. A 15 méter hatótávolságú, nagy teljesítményű és természetesen láthatatlan tartományban dolgozó infravörös vaku segítségével kiváló minőségű fekete-fehér felvételek készíthetőek szürkületben vagy éjszaka. A gyors, kevesebb mint 1 másodperces reakció időnek köszönhetően semmi sem marad le a felvételekről.

minox-logo.jpg

A DTC 400 Jó minőségű elemekkel vagy akkumulátorokkal akár 6 hónapig is üzemeltethető. Beállítása és vezérlése egyszerű. Minden felvételt SD kártyára rögzít, melyek akár azonnal visszanézhetőek a 2"-os, színhű, TFT kijelzőn. A masszív, vízálló burkolat megvédi az időjárási tényezőktől, a nedvességtől, a portól, a hidegtől és melegtől. Kialakítása lehetővé teszi a lakattal történő lezárhatóságot.

A Minox DTC 400 szupervékony vadkamera 65 900 HUF-ért vásárolható meg a Vadász Távcső Bolt-ban.

VTB

 

Technikai adatok
Cikkszám: min60707
Felbontás: 8MP, 5MP, 3MP, 1,3MP
Érzékelő: 5MP
Kijelző: 2,0" színes TFT
Felvétel: Nappal: színes
Éjjel: fekete-fehér
Videó felbontása: 1080P (1920x1080)
10-60 másodperc
Hangrögzítés: Nincs
Kiegészítő információk: dátum, idő, hőmérséklet, holdfázis
Memória: SD / SDHC
32GB-ig
Infra vaku: beépített nagyteljesítményű, az emberi szem számára láthatatlan (fekete fényszűrő)
Infra hatótávolsága: ~15m
Energiaellátás: 8db ceruza elem vagy akku
Csatlakozók: USB csatlakozó
Súly: 320g
Méret: 110x210x27mm
Garancia: 2 év gyári
1 év forgalmazói
Sorozatkép: 1-9db
Reakció idő: ~0,5mp
Biztonsági minősítések: FCC, CE