Ultravid BL - Bőrbevonatú Leica keresők

A Leica mindig ügyel arra, hogy időről időre tisztelegjen a régi idők, a hagyományos értékek előtt. Ezért rendszeresen piacra dob olyan modern termékeket, amelyek a technológiai fejlettség megtartása mellett látványosan az eleganciára, a stílusra helyezik a hangsúlyt.

BINOCULAR-ULTRAVID-BLACKLINE-WINDOW-TEASER_teaser-1200x470.jpg

BL, azaz Blackline. Régies hangulatú, klasszikus, fekete bőr bevonat. Elegancia és stílus. Nem csak természetességet sugall, hanem hagyomány tisztelő is az új, Ultravid BL. Modern távcső tradicionális külsővel, egyelőre 8x42 és 10x42 nagyításokkal, illetve objektív átmérővel.

BINOCULAR-ULTRAVID-BLACKLINE-RANGE-WINDOW-TEASER_teaser-1200x470.jpg

Ugyanakkor senkit ne tévesszen meg az Utravid BL széria tradicionális külseje, mivel a távcső belül ízig-vérig kiváló, modern optika, fluoritos lencsetaggal. Nem csak a stílusérzékünkre hat, de bizony a képminőség is szemet gyönyörködtető!

monza-success.jpg

Talán sokan egyet értenek velünk abban, hogy kiváló társa lehet egy Blaser R8 "Monza"-nak vagy "Ruthenium"-nak. Ha már bőr borítás... A Leica Ultravid BL 8x42-es 432 000 Ft-ért, a Leica Ultravid BL 10x42-es pedig 446 000 Ft-ért kapható a Vadász Távcső Bolt-ban.

VTB