MINOX DTC 1000 GSM vadkamera

Megfigyelő kamerákat gyakran használnak természetvédelmi és vadász területeken történő figyelésre, felvételek készítésére, valamint, hajók,  magán és céges épületek, házak, kertek felügyeletére. Sokfajta GSM kamerát is lehet már kapni. Kína bizony termel gazdagon és hozogatják is be, a szedett-vedett, bizonytalan eredetű, hiba esetén javíthatatlan termékeket. Ráadásul nem is olcsón.


Eddig két megbízható vadkamerával találkozunk,a Jablotron és a Seissiger termékeivel, most végre a vadászatban méltán elismert MINOX GERMANY is kihozta a saját, minden igény kielégítő készülékét. Egyébként az optikai ipar specialistájának számító német cég végre a beépített GSM funkcióval rendelkező DTC 1000 készülékkel bővítette vad- és megfigyelő kameráinak választékát. A rögzített kép – fotó vagy videó – MMS üzenetként gyorsan továbbításra kerül az elmentett mobiltelefon számra, vagy e‑mail címre. Ez a funkció azzal az előnnyel jár, hogy a felhasználó bárhonnan rögtön reagálhat a helyzetre és dönthet a szükséges intézkedésről. A kamera megvásárlása előtt értelemszerűen célszerű ellenőrizni, hogy a telepítés leendő helyén a kiválasztott szolgáltató megfelelő lefedettséggel rendelkezik e.
f725b4b480.jpg
Az új MINOX DTC 1000 kamera 8 megapixeles felbontásával kiváló, tűéles, kontrasztban gazdag képeket készít természetes színekkel. A 15 méter hatótávolságú infravörös vaku megbízható képet ad még kedvezőtlen, vagy gyenge fényviszonyoknál is. A vaku előtti fekete fényszűrő révén a kibocsájtott fényt emberek és állatok nem érzékelik. Mivel az új készülék innovatív GSM funkciója a felvételeket azonnal továbbítja MMS, vagy e-mail üzenetként, a kamera ideális vadászterületek megfigyeléséhez, vagyon- és személyvédelmi feladatokhoz. A mozgásérzékelő intelligens kialakítása nagyobb rugalmasságot és hatékonyabb képrögzítést biztosít. Az egyedileg beállítható mozgás-érzékenység révén a kamera csak a kívánt objektumot rögzíti a nem kívánt mozgások (például mozgó növényzet) érzékelése nélkül. A képrögzítés rendkívül rövid, 1 másodperces reakcióidejének köszönhetően az új DTC 1000 nagyon megbízható készülék. Minden adat mentésre kerül a legfeljebb 32 gigabájtos memória kártyára és közvetlenül megtekinthető a beépített 2” méretű kijelzőn.
Minox_DTC_1000_news.jpg
A kamera beállítását jelentősen megkönnyíti, hogy magyar nyelvű menüvel rendelkezik. A fejlett és megbízható technológiával készített MINOX DTC 1000 kamerát erős, vízálló műanyag ház védi a víztől, portól, hidegtől és melegtől egyaránt.

VTB