Swarovski Z8i, Zalaerdő, Magyarország

Jóleső, meleg szeretettel írnak Magyarországról a Swarovski Optik saját blogján. A Z8i céltávcső család egyik promóciós filmjének forgatása során szerzett a stáb nagyon pozitív tapasztalatokat.

jagdgebiet_01.jpg

Az alább is megtekinthető film egyébként parádésra sikerült! Elképesztő felvételek és hangulat, a vad, az erdő, a vadászat tradícióinak legmélyebb tiszteletével. Az egész filmen átüt, hogy ez nem csupán hatásos marketing fogás a Swarovski Optik részéről, hanem komolyan is gondolják. Itt nincs semmi hatásvadászat, csupán maga a vadászat. Egyébként, ha jobban belegondolunk, áttételesen a kompromisszumokat semmiben nem ismerő, megkérdőjelezhetetlen minőségre való törekvés is érezhető minden képkockán, ami a cég alapfilozófiája valahol. No, de nem akarunk botcsinálta filmkritikusként -azokat úgy is mindenki utálja! :)- zengedezni, következzék az említett reklámfilm:

Talán nem véletlen, hogy 2016 második felében a leggyakrabban eladott céltávcsövek a legfelsőbb kategóriában már a Swarovski Z8i termékcsalád tagjai közül kerülnek ki. Jelenleg a Swarovski Z8i termékcsalád adja vadász céloptikák kvintesszenciáját.

k15_z8i_2_3-18x56p_slp_offen.jpgAz objektív átmérőkhöz választott nagyítás tartományok, a tényleg forradalmi (szabadon fel-, és leszerelhető; akár egyedi értékekre gravírozott) ballisztikai tornyok, a jól átgondolt, számos és praktikus kiegészítő mondatják velünk mindezt.

accessories_1.jpgRégebben mindig azt mondtuk, hogy "német puskára, német távcső!". Most bevalljuk férfiasan, hogy úgy vagyunk vele, végül is az osztrákok is németül beszélnek! :-) Komolyra fordítva a szót, ami jó, azt el kell ismerni.

VTB