Vadász Távcső Blog

2016.okt.29.
Írta: Vadász Távcső Blog komment

Béláim!

Vak vezet világtalant...

Két kérdés foglalkoztat mostanában. Az egyik, hogy a nyomtatott sajtó miért rombolja a saját hitelességét azáltal, hogy egyre több, szakmai hibáktól hemzsegő, nulla információ tartalmú írást közöl, többnyire PR cikknek álcázva. A másik, hogy szükségünk van-e fizetett megmondó emberekre?

Tovább

GSCI Canada - Egyértelmüsítő táblázat

A termikus képalkotó rendszerek piacát évek óta kétségtelenül a GSCI Canada uralja. Bár mifelénk még mindig fontos szempont az ár, ugyanakkor egyre keresettebb a csúcsminőség. A tehetősebb, igényesebb réteg (már aki ismeri), ezzel vadászik, hiszen a Vadász Távcső Bolt már évek óta forgalmazza.

Tovább

Leica ER 6.5-26x56 LRS Magnum Ballistic

Berakattuk a Strelok Pro-ba -reméljük, hogy sokak örömére- a Leica ER 6.5-26x56 LRS hosszútávlövő céltávcső magnum kaliberekhez készült ballisztikai szálkeresztjét. Igor Borisov jó fej volt, 1 nap alatt elkészült a frissítés Androidra, hamarosan Apple-re is elérhető lesz. Szerény véleményünk…

Tovább

Swarovski Z8i, Zalaerdő, Magyarország

Jóleső, meleg szeretettel írnak Magyarországról a Swarovski Optik saját blogján. A Z8i céltávcső család egyik promóciós filmjének forgatása során szerzett a stáb nagyon pozitív tapasztalatokat.

Tovább
süti beállítások módosítása